Skip links
  • Actuele levertijd: 2-3 werkdagen

  • Boven €100,- gratis verzending!

Veel gestelde vragen

Hebben jullie ook een winkel?
Nee, wij zijn primair een internetwinkel. Wel is het op afspraak mogelijk om bij ons op de werkplaats een specifiek product te komen bezichtigen.

Doen jullie ook reparaties of dienstverlening?
Wij zijn primair een internetwinkel en doen in beginsel géén reparaties of dienstverlening. De enige uitzondering hierop is service en reparatie aan apparaten die bij ons zijn aangeschaft.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij bestellingen vanaf €100,- leveren we gratis naar heel Nederland en België. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten €6,95.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Kan ik een bestelling ook afhalen?
Ja dat is mogelijk op afspraak. Dit kan van maandag t/m donderdag op basis van beschikbaarheid.

Hoe lang is de garantie op een product?
Minimaal 6 maanden op alle producten die refurbished zijn, in sommige gevallen meer. Dit geven we per product aan onder het kopje ‘specificaties’.

Waarop krijg ik garantie?
Wij geven altijd garantie op de hardware, maar nooit op de software.

Hoe lang werkt een refurbished laptop op accustroom?
Dit varieert heel sterk per laptop en hoeveel stroom de toepassing verbruikt. Wij controleren bij binnenkomst alle laptopaccu’s op een goede werking en vervangen zwakke accu’s preventief. We garanderen een minimale accuduur van één uur binnen de garantietermijn bij normaal internetgebruik.

Kan ik een product retourneren?
Ja, als u niet tevreden bent over uw bestelling dan kunt u zich tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling beroepen op het herroepingsrecht. Voorwaarde is wel dat u het product in dezelfde staat retourneert als waarin u het ontvangen hebt. 

Zit er ook Microsoft Office (Word, Exel, PowerPoint) op de apparaten die jullie leveren?
Nee, er is standaard nooit Microsoft Office voor geïnstalleerd op de laptops en pc’s die wij leveren. Microsoft Office is een apart softwarepakket dat bij Microsoft aangeschaft kan worden.
Tip: Hebt u schoolgaande kinderen of studeert u nog? Scholen verstrekken Microsoft Office vrijwel altijd gratis. Het is zeker de moeite waard om dit even te controleren! Log met hiervoor met het schoolaccount in op www.office.com om de software te downloaden.