Skip links
  • Let op! i.v.m. vakantie wordt uw bestelling op 18 mei verzonden!

  • Boven €100,- gratis verzending!

WAT DOET PEEL EN MAAS ELECTRONICS OP HET GEBIED VAN MVO?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij RefurbPoint.nl hoog in het vaandel. Onze visie hierop is dat elk bedrijf, groot of klein, zijn steentje bij zou moeten dragen aan een betere maatschappij. Dit kan in de vorm van aandacht hebben voor sociale aspecten, maar ook voor het milieu. Hoewel RefurbPoint.nl een relatief klein bedrijf is, proberen we hier toch op onze manier een steentje aan bij te dragen.

Milieu

Het produceren van elektronica zoals computers vraagt veel van ons milieu. Vaak zijn er veel metalen, fossiele brandstoffen en water nodig om een product te vervaardigen. Daarom zorgen we er in ons bedrijf maximaal voor dat producten hergebruikt worden. ICT-producten worden in het bedrijfsleven vaak veel sneller vervangen dan de duur die de producten daadwerkelijk meegaan. Wij kopen en refurbishen deze producten en zorgen ervoor dat ze nog gemakkelijk een ronde mee kunnen. Voor u als klant betekent dit een voordelige en verantwoorde keuze!
Daarnaast spreekt het voor zich dat we verpakkingsmaterialen en ander afval gescheiden afvoeren zodat er een minimale hoeveelheid restafval overblijft.

Gemeenschap

RefurbPoint.nl is gevestigd in omgeving met een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waarin men elkaar wat moet gunnen om te zorgen dat we deze leefbaar houden.

Daarom sponsoren wij als bedrijf enkele lokale verenigingen en initiatieven. Denk hierbij aan een bijdrage aan Carnavalsvereniging de Kieveloeët, Harmonie Eendracht en onze lokale voetbalclub RKMSV.